BH er en brysteholder

Der er bare det problem, at man ikke altid kan bruge en sort BH, når man for eksempel har en tynd og lys bluse på. Jeg synes, det ser helt forkert ud, hvis man kan se Bh’ens konturer gennem blusen, sagde min veninde, Birgit, da vi forleden kom til at tale om forskellige undertøjsmærker, som vi bruger i det daglige.

Birgit fortalte om, at hun befandt sig rigtig godt i undertøj fra Belveris, som i øvrigt er et fabrikat, jeg aldrig selv har stiftet bekendtskab med. Birgit fortalte, at de udelukkende producerer undertøj i sort, og det kan man jo også bruge i de fleste tilfælde men altså ikke altid, hvilket jeg er helt enig med hende i.

Vi var nu enige om, at når man er kommet godt op i 30’erne og har mand og børn, så er det nok ikke længere så aktuelt at have sexet lingeri på til daglig. Det er mere aktuelt, når man skal i byen og gerne vil føle sig lidt smart både udenpå og indenunder. Selv om sådan noget sexet lingeri ikke altid er det mest komfortable at gå i, så har vi kvinder det nu godt med at vide, at vi også ser smarte ud inderst inde.

Og sjovt nok har det jo ikke noget at gøre med at udstille sig for nogen, for der er jo normalt aldrig andre end ens egen ægtemand, der ser det frække undertøj, og han er formentlig nærmest ligeglad, for han ved jo, hvad der er indeni.

Birgit var nu ikke i tvivl om, at mænd godt kan lide, at vi kvinder klæder os smart og gerne lidt udfordrende, selv om man har været gift i mange år. Hun fortalte, at hun af og til nød at overraske sin mand ved at have noget helt nyt undertøj på, som han aldrig har set før. For ikke så længe siden havde hun købt et sæt vintage lingeri, og det havde han da været meget begejstret for, fortalte Birgit.

Vi kom også til at snakke om, at det godt kan være lidt besværligt med sådan noget undertøj til kvinder, for noget af det er faktisk så sart, at man ikke tør tage det med i vaskemaskinen sammen med andet tøj, og så må man jo vaske det i hånden. Det er selvfølgelig ikke det store problem, når man kun bruger det sarte lingeri ved festlige lejligheder.

Det er noget nemmere med det mere dagligdags undertøj, for det kan tåle at komme med i vaskemaskinen sammen med for eksempel mandens underhylere, men i hvert fald for mit vedkommende lægger jeg altid mine Bh’er i en vaskepose for at beskytte dem lidt.

Birgit og jeg var også enige om, at det med undertøjet er en af de typiske forskelle på mænd og kvinder, for modsat os kvinder så gør mændene jo normalt ikke meget ud af deres undertøj, og det gør undertøjsbranchen vist heller ikke. Hvem har måske nogensinde hørt om et par G-strengs trusser til mænd, selv om det kunne være ganske pikant.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *