Arbejde i call center?

Jeg er netop færdig med handelsskole og kunne godt tænke mig et arbejdsår. Jeg er god til at tale med mennesker og også god til at sætte mig i deres sted. Jeg sætter mig hurtigt ind i nye områder, og så var det, jeg tænkte – hvad kan jeg så bruge det til i mit arbejdsår? Kontor og administration har altid interesseret mig, så hvorfor ikke prøve at arbejde med telefonpasning og telefonservice?

Derfor har jeg været ved at undersøge, hvad det så kræver at arbejde i et call center. Det virker jo til at være nemt – det er jo bare pasning af telefon ikke? Nope – der er mange andre funktioner i et call center. For at nævne nogle få: Receptionsservice, beskedservice og kontorservice.

Hvad kræver det så? Det er meget med hastighed. Hvor hurtigt kan du svare telefonen, hvor hurtigt kan du hjælpe en kunde. Samtaletid og ventetid er hvordan et call center beregner deres effektivitet. Det er vigtigt både for call centret og for kunden.

Kunsten af have sans for detaljer og nøjagtighed er vigtigt for kunden. Han skal være sikker på, at hans telefon bliver besvaret korrekt og venligt, og at du er i stand til at løse den opgave, kunden ringer med.

Kan du også tale flere sprog, vil det være en stor fordel for dig i et call center.

Evnen til hurtigt at sætte dig ind i nyt materiale er også vigtigt. Kundens produkter og krav ændrer sig hele tiden – og du skal være i stand til at være helt med på, hvad der sker, så du kan hjælpe kunden, der ringer ind.

 

Dine evner til at vise empati og være hurtig med en løsning er også vigtigt. Hvis en kunde ringer ind med et problem, er det vigtigt, at han føler, han bliver hørt og taget alvorligt.

 

Jeg føler, at jeg er klædt på til disse opgaver og vil i gang med at finde mig et job i et call center. Kender du nogle gode call centre omkring Køge?

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *