2XU tights og hvorfor?

Jeg vil gerne i gang med at træne for alvor igen. Og jeg skal have noget nyt træningstøj. Jeg har kigget meget på de mere traditionelle brands, men jeg synes ligesom, at de mangler noget. Der er ikke meget sportstøj over det. Det er mest almindeligt materiale, og jeg synes, at jeg behøver mere støtte og mere intelligent træningsudstyr. Så jeg har være i gang med at researche. Hvad sker der af nyt indenfor træningstøj? Hvad kan mit træningstøj gøre for MIG? Der er jo ikke bare tale om godt design, men også om funktionalitet – især når du træner meget. I min research stod firmaet 2XU ud. Her er hvad jeg fandt ud af. Hvis du har erfaring med 2XU og især 2XU tights, hører jeg gerne fra dig.

2XU siges: ”two times you” – og henviser til at forbedre sig selv. Firmaet blev grundlagt i 2004 af 3 atleter: Aidan Clarke, Jamie Hunt og Clyde Davenport.

Trekløverets filosofi er at forbedre markedet for høj performance sportstøj, og 2XU er nu en af favoritterne blandt sportseliten særligt på grund af deres unikke kompressionssportstøj. Brandet er nu i 58 lande og kan nu bryste sig af sine 5 år i Hong Kong.

Da trekløveret startede tilbage i 2004, så de på markedet og syntes ikke, at nogen fokuserede på performance wear. De store mærker som Puma, Nike og Adidas var mere fokuserede på historiefortælling, mode og på at være cool. De syntes ikke, der var brug for endnu et sportsbrand, medmindre det kunne levere fordele, de andre ikke kunne.

Stjerneproduktet i 2XU er kompressionsteknologi. De bruger et stærkt materiale, som samtidig er letvægt. Kompression gør, at du kan varme op hurtigere, og det hjælper på din udholdenhed, mens du træner.

Du kan ikke kun bruge 2XU tights til styrketræning og løb, men også til fitness og yoga. Det har også et godt design, som mange er tiltrukket af. Det får din krop til at se endnu bedre ud – og hvem kan ikke lide det 🙂

Så jeg vil absolut se nærmere på 2XU tights og 2XU sportstøj! Et godt sted at kigge er hos Cool Tights

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *